left.png right.png

Hvorfor bruke E-post?

Det er den raskete og billigeste måten å kommuniser på. Man kan sende samme brev til mange mottagere samtidig. Man behøver ikke skrive samme brevet flere ganger. Man trenger bare å lage adresselister.

Ved å bruke E-post kan du få vite når og om posten er mottatt.

Ved å bruke E-post kan du sende med ekstra dokumenter (brev, bilder osv.). Det eneste som begrenser dette er grensen for overføring av filer som din og mottakers Internett tjenester tillater.

Alt dette er åpent for misbruk.

Problemer med E-post.

Som med alt som er laget rundt moderne teknologi. For å virke effektivt og uten hindringer må alt være riktig installert og konfigurert. Dette gjelger det som er bakenfor selve E-post programmet. For at din E-post skal virke skikkelig må følgende konfigureres.

• Gyldig POP server inngang
    • Gyldig SMTP server inngang
    • Brukernavn & Passord
    • Autentisitet
    • Nødvendige innganger åpen.
    • Tilgang til rettigheter for E-post.
    • Popup sperrer riktig konfigurert.
    • E-post virus inspeksjon riktig konfigurert.
    • Gyldig IP adresse for TCP/IP protokoll.
    • Gyldig gateway IP adresse.
    • Gyldig DNS søker IP adresse.

Hvorfor Data Hospital

Data Hospital løser problemene som hindrer E-posten i å fungere riktig. I de fleste tilfeller er problemene p.g.a. konfigureringen av E-post programmet.

Data Hospital har erfaring med å finne problemområdet rasket.

Det er viktig å forstå at du må vite ditt: Brukernavn og Passord for å endre konfigurering som tengs. Hvis du ikke har denne viktige informasjonen må du kontakte din Internett leverandør for å få tak i dem. Du kan finne nummeret til din lerandør på Lenke siden.

<< Tilbakke til e-post.

<< Tilbakke til støtte.