left.png right.png

Hva er Bredbånd?

Bredbånd, Kabel eller ADSL er det mest kostnads effektive høy-hastighets alternativet til den opprinnelige 33 Kbps og 56 Kbps telefon tilkobling eller 64 Kbps ISDN tilkobling.

Bredbånd tillater deg å surfe på Internett samtidig som du kan bruke telefonen. Dette er helt uavhengig av om du er tilkobley via TV kabel, ASDL, analog eller ISDN telefonlinje. allows you to surf the internet and have full use of the telephone (providing you have one) simaltaniously.

Minimums hastigheten er vanligvis 500 Kbps som er circa 10 ganger rasker enn hastigheten på analog telefonlinje. Andre hastigheter er 720 Kbps, 1 Mbps og 2 Mbps. Nye hastigheter er tilgergelig helt opp till 10 Mbps i noen land.

Bredbånd betaler man med en månedlig avgift, avhengig av hastigheten du velger. Dette gir som regel ubegrenset tilgang til Internett.

Les alt med liten skrift fra leverandøren. Noen leverandører har en nedlastningsbegrensning på tilkoblingen. Du kan få store, uventede tilleggs utgifter dersom du overskrider den.

Hva trenger du?

• Datamskin med prosessorhastighet på 233 Mhz eller raskere, 64 Mb Ram, Windows 98, 2000, ME eller XP, Linux, Macintosh, Unix eller andre operativsystemer.
  • Datamaskin installert med nettverkskort eller ledig USB inngang for eksternal USB ethernet adaptor.
  • Vanlig telefon, ISDN eller TV kabel tillkobeling.
  • Du må bo i et område der tjensten er tilgjengelig.

Internett-tjeneste leverandører

De største leverandører er:

Klikk på navnet for å besøke websiden.

Hvorfor Data Hospital?

Sjekk prisen som din leverandør skal ha for å sende en ingeniør for å installere og kobel til din kabel eller ADSL.

• Data Hospital kan tilby denne tjeneten for deg.
  • Konvertering av opprinnelige ledninger dersom det er nødvendig. Mange ISDN koblinger har en fast boks som trenger å skiftes til plugger.
  • Installereing av interne eller eksterne ethernet kort (netverkskort) etter behov.
  • Konfigurering/tipasning av datmaskin, Internet Explorer, epost programmer og Nyhetsgruppe leseren og sikring av at bredbånds tilkoblingen virker riktig.

Spesielle/ekstra installeringer:

• Når man ønsker Bredbånd forbindelsen i et annet rom enn der PC'en står.
  • Ekstra ledninger som trengs for å nå PC'en.
  • Når du trenger mer enn en PC med forbindelse til Internet.

Alt arbeid utført av Data Hospital blir gjort pent og tilpasset behovene til kunden. Utstyret som blir brukt er standard anbefalt materiell.

Du vil bli overrasket over prisforskellen, kvaliteten od den personlige tjenesten som du får fra Data Hospital!

<< Tilbakke til støtte.